ترشی خوشمزه در بافران

ارسال ترشی به سراسر کشور

با ما همراه باشید با ترشی خوشمزه در بافران

گروه تولیدی ترش و شیرین، تولیدکننده انواع ترشی خوشمزه در خدمت شماست.

ارسال به سراسر کشور

تولیدکننده ترشی خوشمزه

ترشی خوشمزه
ترشی خوشمزه

چگونه ترشیهای ما خوشمزه می شود؟ آن هم برای همه

باورش کمی سخته!!!

اما امکانش هست.

چگونه؟؟؟؟؟

با در نظر گرفتن ذائقه‌های مختلف.

بله درسته. راز خوشمزگی ما این است. روی یک نوع مزه تأکید نمی کنیم. ما چندین طعم داریم برای همه ذائقه ها.

خوشمزه بودن به ذائقه مربوط است

ترشی خانگی
ترشی خانگی

فروش و ارسال ترشی خوشمزه در بافران

یک ترشی در ذائقه شما بسیار خوشمزه است ولی شخصی دیگر حتی حاضر نیست که آن را بچشد.

با این حال چگونه ترشی خوشمزه تولید کنیم؟

ما باید انواع ذائقه ها را بشناسیم و انواع ترشی داشته باشیم.

ترشی خوشمزه، چاشنی سفره های ایرانی

ترشی خوشمزه
ترشی خوشمزه

همیشه مخصوصاً در فصل پاییز و زمستان یکی از چاشنی هایی که پای ثابت سفره اکثر ایرانی ها است ترشی مخلوط است.

این ترشی خوشمزه و محبوب بسیار آسان تهیه می شود. با رعایت نکاتی که در این آموزش گفته شده می توانید ترشی خوشمزه ای تهیه کنید.

مواد لازم برای ترشی مخلوط:

  • گل کلم:2 کیلو
  • هویج:نیم کیلو
  • خیار:نیم کیلو
  • کرفس:نیم کیلو
  • بادمجان:800 گرم
  • سیب زمینی ترشی:300 گرم
  • پیاز ریز:400 گرم
  • سیر:400 گرم
  • فلفل سبز:به مقدار لازم
  • سبزی ترشی شامل مرزه ، شوید ترخون، نعناع و برگ کرفس:400 گرم
  • ادویه ترشی شامل زردچوبه، فلفل، گلپر و نمک:به مقدار لازم
  • سرکه قرمز:به مقدار کافی
  • موسیر:300 گرم
  • نعنا و شوید خشک:در صورت تمایل

مواد لازم برای ادویه ترشی مخلوط:

ترشی خوشمزه
ترشی خوشمزه

فروش و ارسال ترشی خوشمزه در بافران

پودر گلپر  ۱۰۰ گرم
پودر تخم گشنیز  ۵۰ گرم
پودر زیره سبز  ۵۰ گرم
ریشه جوز بویا ( پودر شده)   ۲۵ گرم
جوز رنده شده   ۲ عدد
دارچین   یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه   یک قاشق سوپخوری
فلفل سبز   یک قاشق سوپخوری
پودر رازیانه    ۵۰ گرم

طرز تهیه ترشی مخلوط مجلسی:

ابتدا ته گل کلم را جدا کرده و آن را به اندازه های دلخواه خرد کنید و داخل تشت آب بریزید تا آلودگی های آن از بین برود سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اش برود. هویج ها را هم پوست گرفته خرد کنید، چشم های سیب زمینی ها را گرفته و خرد نمایید. در ادامه برگ های کرفس را جدا کرده و ساقه و برگ را جداگانه بشویید و خرد کنید. خیار را هم شسته و سپس خرد نمایید. پیاز، سیر و سبزی را هم پاک کرده و بشویید. در مرحله بعد بادمجان ها را در ابعاد دلخواه خرد کرده و اگر دوست دارید پوست آن را بگیرید.

همه سبزیجات را شسته و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اش خارج سپس برای چند ساعت روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا به‌خوبی خشک شوند و هیچ گونه آبی نداشته باشند. همه سبزیجات شسته و خشک شده را در یک تشت بزرگ بریزید و ادویه را اضافه کنید و با دست همه مواد را خوب مخلوط کنید. مواد ترشی را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و لابه لای آن فلفل سبز و بادمجان پخته شده اضافه کنید. در نهایت سرکه را افزوده درب شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری نمایید. سرکه را در حدی بریزید که روی مواد را به‌خوبی بپوشاند.

جهت دسترسی به بهترینهای ترش و شیرین، تماس بگیرید.

نکات مهم تهیه ترشی مخلوط:

  1. بادمجان ها را بعد از شستن و خشک کردن با یک لیوان سرکه بپزید نیاز نیست بادمجان را کاملا بپزید همین که کمی نرم شود کافی است.  اگر برای تهیه ترشی از موسیر خشک استفاده میکنید ابتدا آن را بشویید و سپس برای 1 الی 2 ساعت با آب ولرم بخیسانید و سپس آب آن را گرفته و با سایر مواد مخلوط کنید.
  2. حتما گل کلم ها را بعد از شستن کامل خشک کنید تا مانع از کپک زدن آن شود.
  3. برای این میزان مواد 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید تا ترشی شل نشود.
  4. برگ های تازه و جوان کرفس را به همراه سبزی ترشی خرد کرده و روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن گرفته شود سپس به ترشی اضافه کنید.
  5. استفاده از شوید و نعناع خشک عطر و بوی بی نظیری به ترشی می دهد.
  6. استفاده از سبزی های گفته شده در مقاله سلیقه ای است و اگر تمایل داشتید می توانید از سبزی های دیگر هم استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی:

ترشی خوشمزه
ترشی خوشمزه

استفاده از همه ی سبزیجاتی که به عنوان مواد لازم در ابتدا آورده ایم یا کم و زیاد کردن هر کدام به سلیقه و ذائقه ی شما بستگی دارد. مثلا شاید شما از سیب زمینی ترشی، فلفل دلمه ای، لوبیا سبز یا برگ کلم در ترشی استفاده نکنید و دوست داشته باشید مقدار بادمجان و هویج در ترشی شما بیشتر باشد. البته توصیه ی ما برای استفاده از کرفس نیز برای این مقدار مواد در حد یکی دو ساقه و صرفا برای دادن عطر به ترشی است.

‎ همه ی موادی را که برای استفاده در ترشی مخلوط تدارک دیده اید تمیز بشویید.
در شستن گل کلم دقت و وسواس کافی به خرج دهید چون ممکن است لا به لای ساقه ها و زیر گلهای زیبای آن کرم وجود داشته باشد.
همه ی مواد را که شسته اید در سبد قرار دهید تا آب اضافه ی آن برود.

‎ اگر نتوانستید پیاز ریز تهیه کنید می توانید پیاز های معمولی را خرد کرده و در ترشی مخلوط استفاده کنید اما پیاز ریز ترشی شما را زیباتر می کند. برای اینکه پوست پیازهای ریز راحتتر کنده شود آنها را مدت کوتاهی در آب بخیسانید.

‎ تمام مواد جز پیاز ریز را در اندازه های دلخواه خرد کنید. هر قدر اندازه ها کوچکتر باشند ترشی مخلوط سریعتر می رسد.
مواد را در دستمالهای تمیز و در مکان مناسب که دور از گرد و غبار و دیگر آلودگی ها باشد کاملا پهن کنید تا خشک شوند.

از آنجایی که بادمجان طعمی تلخی دارد برای اینکه طعم ترشی شما بهتر شود بعد از خرد کردن بادمجانها (نیازی به کندن پوست بادمجان نیست) آنها را در سرکه بجوشانید. نیازی به استفاده از سرکه ی طبیعی نیست چون بعد از جوشاندن بادمجان ها باید سرکه را دور بریزید. یادتان باشد یکی دو جوش کافی است و گرنه بادمجانها متلاشی شده و خراب می شوند. بادمجانها را پس از جوشاندن در سبدی که کاملا خشک و تمیز باشد ریخته و روی آن سینی و وسیله ی نسبتا سنگینی قرار دهید تا طی حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت آب اضافی آن خارج شود.

استفاده از سیر را در ترشی توصیه نمی کنیم اما موسیر عطر بهتری دارد.
برای استفاده از موسیر، موسیرها را در مقدار زیادی آب خیس کنید و طی ۲۴ ساعت حداقل ۳ مرتبه آب آن را عوض کنید و اگر نیاز به پاک کردن دارند آنها را پاک کنید. وقتی آب موسیرها در آبکش رفت آنها را در پارچه ی تمیزی پهن کنید تا خشک شوند.

اگر سبزی خشک در دسترس دارید استفاده از آن ایده آل است و بهتر نیز در ترشی پخش می شود ولی اگر از سبزی تازه استفاده می کنید دقت کنید کاملا تمیز و خشک باشند.
سبزی ترشی معمولا سبزیجات معطری مانند ترخان، مرزه و نعناع می باشد.

وقتی همه ی مواد کاملا خشک شدند زمان ریختن ترشی فرا رسیده است.
برای اینکه همه ی مواد مخلوط شوند از یک ظرف یا پارچه ی تمیز و بزرگ استفاده کنید. یا به تدریج و لایه لایه مواد را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید.

وقتی مواد را در ظروف مورد نظرتان ریختید شروع به ریختن سرکه کنید تا جایی که سرکه کامل روی مواد را بگیرد.
توجه کنید در روزها و دو هفته ی اول به ترشی سر بزنید و اگر روی آن خالی شده بود دوباره سرکه بریزید تا مواد رویی خشک نمانند زیرا سرکه جذب سبزیجات می شود و سطح آن در ظرف پایین می آید.
اگر سرکه ی طبیعی در اختیار دارید به خاطر خواص درمانی و طعم خوب آن حتما استفاده کنید اما توصیه می شود قبل از مصرف آن را بجوشانید تا مطمئن شوید آب ندارد.

ترش و شیرین و محصولات خوشمزه

فروش و ارسال ترشی خوشمزه در بافران

تنوع و طعمهای مختلف موجب شده که در ذائقه های مختلف خوشمزه باشیم.

فروش عمده ترشی خوشمزه در بافران

گروه ترش و شیزین، تولیدکننده انواع ترشیهای خوشمزه، فروش عمده و جزئی خود را در سراسر کشور آغاز کرد.

ما به سراسر کشور ارسال عمده داریم. فقط کافی است تماس بگیرید.

روی ترش و شیرین را لمس کنید و با ما تماس بگیرید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
ترش و شیرین